Fibabanka Taşıt Kredisi Hem 0 Km Hem 2. El Araçlara!


Beğendiğiniz arabayı satın almak için finansmana ihtiyacınız varsa Fibabanka taşıt kredisinden faydalanabilirsiniz. Müşterilerinin zor zamanlarında yanında olan, çeşitli kredi ürünleri ile finansman ihtiyaçlarını karşılayan Fibabanka, taşıt kredisi ile de hayallerinizi  gerçekleştiriyor. Fibabanka taşıt kredisi özelliklerini ve örnek hesaplamayı yazının devamında bulabilirsiniz.

Fibabanka taşıt kredisi dahilinde satın almak istediğiniz hem sıfır km hem de ikinci el araçlar için likidite sağlayabilirsiniz. Banka 0 km ve 2. el taşıtlar için sağladığı finansman dahilinde 48 aya varan vade seçenekleri sunmaktadır. Fibabanka araç kredisi dahilinde minimum vade 3 ay maksimum vade ise 48 ay olarak belirlenmiştir. 48 aya varan vadelerde kredi geri ödemelerinizi size uygun ödeme planları ile gerçekleştirebilirsiniz. Fibabanka sıfır km ve ikinci el taşıt kredisi kapsamında müşteri özelinde ödeme planları oluşturabilmektedir. Banka ilgili kredi uyarınca aracın 50 bin Türk Lirası’na kadar olan kısmının yüzde 70’ini; 50 bin Türk Lirası’nı aşan kısmın ise yüzde 50’sini finanse edebilmektedir.

Fibabanka taşıt kredisi kapsamında sıfır km ile ikinci el araçlara farklı faiz oranları uygulamaktadır. Kredi dahilinde sıfır km araç alımlarında aylık yüzde 3,53 faiz oranı; ikinci el araçlar için sağlanan finansmanlarda ise aylık yüzde 3,63 faiz oranı uygulanmaktadır. Uygulanan faiz oranları vade süresine göre farklılık göstermemektedir. Banka söz konusu kredi hizmeti uyarınca kredi tahsis bedeli tahsil etmektedir. Dosya masrafı da denirken kredi tahsis bedeli kullanılan kredi tutarının binde 5’i oranındadır. Fibabanka taşıt kredisi kapsamında hayat sigortası ve kasko da talep etmektedir. Hayat sigortası poliçe bedeli müşteri özelinde farklılık göstermektedir.

Fibabanka 2. El Taşıt Kredisi Örnek Hesaplama 20.000 TL

Fibabanka taşıt kredisi hizmetinden faydalanarak satın almak istediği araç için 20 bin Türk Lirası finansman sağlayan bir müşteri aylık yüzde 3,63 faiz oranından faydalanacaktır. Kredi geri ödemelerini 24 ay vadede tamamlamak isteyen müşteri aylık bin 359,98 Türk Liralık taksitlerle ödemesini gerçekleştirecektir. Bu durumda müşteri vade sonunda toplam 32 bin 639,52 Türk Lirası ödemiş olacaktır. Banka, ilgili kredi kullanımı için BSMV dahil olmak üzere 105 Türk Lirası kredi tahsis bedeli tahsil edecektir. Krediyi kullanan kişinin 45 yaşında ve erkek bir birey olduğu düşünüldüğünde 24 ay vade için hesaplanan hayat sigortası bedeli bin 158,59 Türk Lirası kadardır.
Fibabanka Taşıt Kredisi Hem 0 Km Hem 2. El Araçlara!

Yorum bırakın